Меню
Киев, ул. Мишуги, 12
Наш адрес:
Киев, ул. Мишуги, 12
Время работы
Время работы магазина:
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Сб-Вс: 10:00 - 19:00

Политика конфиденциальности

Користуючись послугами інтернет-магазина Softmag.com.ua (далі: Softmag) ви (далі: Користувач) довіряєте нам невелику кількість своїх персональних данных, а Softmag в свою чергу піклується про їх збереження та безпеку, дотримуючись принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від Користувача Softmag в рамках надання послуг пов'язаних з купівлею товарів.

Softmag гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів послуг наданих магазином, в тому числі при використанні сайту, мобільному зв'язку, платежів та грошових переказів тощо.

Політика конфіденційності націлена на публічне інформування Користувача про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Softmag.

Використовуючи Послуги Softmag, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики конфіденційності.

На цій сторінці Користувач можете детально ознайомитися з Політикою конфиденційностиі та дізнатися які данні збирає Softmag, для яких цілей їх використовує.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг пов'язаних з купівлею товарів.

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Персональні дані, які обробляє Softmag, охоплюють контактні дані (прізвище, ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти тощо), які надаються Користувачами при отрімання Послуг; данні які використовуються для оплати товарів та отримання послуг від Softmag; номери та історію замовлень тощо. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту Softmag.com.ua. Дані передаються Користувачем добровільно з метою забезпечення можливості виконання Softmag'ом зобов’язань за наданням Послуг.

Які данні збирає Softmag
Браузери, пристрої та дата

Softmag реєструє інформацію про браузери та гаджети, котрими користуються Користувачі для доступу до сайту, а також дату та час візиту на сайт. Це дозволяє відстежити та зареєструвати перебування Користувача на сайті, а також покращити сервіс.

Дії Користувача на сайті

Softmag збирає інформацію про дії, які Користувач виконуєте на сторінці нашого магазину. Це забезпечує функціонування різних корисних функцій, наприклад вибір рекомендованих товарів. До такої інформації відносяться:

  • Запити, за котрими Користувач виконував пошук на сайті
  • Товари які Користувач переглядав
  • Перегляди та взаємодія з віджетами сайту
  • Покупки, що були зроблені Користувачем на сайті
  • Час перебування Користувача на сайті
Місцезнаходження Користувача

Softmag збирає інформацію про місцезнаходження Користувача коли Користувач користуєтесь сайтом, щоб Користувачеві була доступна функція показу маршруту до шоу-руму Softmag. При перевірці правильності вказаних данних враховуються лише данні GPS. Такі данні залежать від налаштувань гаджету Користувача.

E-mail та мобільний номер телефону Користувача

Ці данні необхідні для надання Послуг продажу товарів та надаються Користувачем за його згоди.

Використання інформації

Інформація, яку отримує Softmag, використовується для:

  • Cтворення облікового запису Користувача
  • Надання послуги, яку замовив Користувач
  • Зв’язку з користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Softmag
  • Ефективного клієнтського обслуговування
  • Будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання послуг
Передача інформації третім особам

Softmag може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Користувач

Softmag здійснює обробку персональних данних користувачів відповідно до Закону України з метою надання Користувачам Послуг пов'язаних з продажом товарів на підставі дозволу Користувача на обробку персональних данних, наданих для виконання правочину, стороною якого є Користувач.

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами).

Заповнюючи різноманітні форми чи реєструючись на сайті Softmag.com.ua, Користувач підтверджує, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності.

Cookie файли

Cookie — це невеликі текстові файли, ща зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Softmag. На сайті Softmag можуть бути використані файли cookie, щоб запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сай. Softmag зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

Cookie файли, котрі ми (Softmag) використовуємо не можуть завдати шкоди пристроям Користувача, а також його персональним данним.

Зберігання данних

Softmag зберігає зібрані дані протягом різних періодів часу, залежно від їх виду, способу використання та налаштувань.

Softmag зберігає певні дані, що доступні Користувачу, доки вони не будуть выдалені Користувачем в його особистому кабинеті. Наприклад: такі данні як інформація про замовлення Користувача.

Додаткова інформація

Softmag залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.